Bullchat afspraakje

 

Leuk contact gemaakt op bullchat, maak dan snel een afspraakje met uw bullchat date in onze erotic cinema. Bij ons kunt u heerlijk van elkaar genieten. Eventueel zijn er wel meerdere gelijkstemde mannen die zich in het liefdesspel met uw bullchat date mengen. Lekker geilen, niet alleen maar lekker met zijn allen. Hier is onze sexcinema zeer geschikt voor.

Bullchat bezoekers

Veel van onze bezoekers hebben elkaar via bullchat leren kennen en zodoende een afspraakje gemaakt in onze erotic cinema. Deze bezoekers zijn zeer tevreden over de schone accommodatie, de ruime zalen en de diversiteit aan bezoekers.  Zo is onze sex bioscoop erg geliefd onder bi mannen. Deze mannen zijn dan ook een prooi voor de meeste gay mannen. Er komt een bi man binnen en het spel kan beginnen. Ga ik deze bi man het hof maken of niet. Erg spannend allemaal.

Bullchat sexcinema

In onze sexcinema vindt u drie zalen en een darktoom. Bij de entree prijs van 10 euro ontvangt u gratis een handdoek. U kunt u gratis gebruik maken van onze douche. Tevens bieden wij u gratis koffie, thee of iets fris aan, dit alles onbeperkt. Omdat deze entree een dagkaart betreft kunt u met uw entree kaartje ook zo vaak in en uitlopen als u zelf wilt. Deze kaart is de hele dag geldig. Wij staan erom bekend dat hier weinig tot geen opdringerige mensen te vinden zijn. Vragen staat vrij maar nee is in deze sexcinema zeker ook echt nee.

Gastenboek

Nieuwsgierig geworden, neem dan snel eens een kijkje op ons gastenboek.
Hier kunt u een afspraakje maken met een gelijkgestemde, of uw bullchat date mee naar toe nemen. Laat u verrassen door onze druk bezochte sexcinema.