Darkroom

Het bijzondere aan onze echte erotische winkel is dat wij beschikken over een echte darkroom. Dit is een compleet verduisterde ruimte waar men elkaar kan treffen voor het beleven van anoniem en spannend seks contact. Zowel mannen, vrouwen als stellen zijn bij ons van harte welkom om eens gebruik te maken van onze echte seksbioscoop. De stoutste verwachtingen en dromen in onze darkroom worden vaak vervuld en kan je zo vaak als je wilt bij ons langskomen. De entree die wij rekenen voor onze darkroom bedraagt € 10 en is voor een hele dag geldig. Bekijk onze Gastenboek met wie er vandaag zoal naar onze echte seksbioscoop langskomt.

Onze darkrooms zijn echt pikkedonker, beschikken over condooms, tissues en handdoeken om je naderhand weer op te frissen. Elk uur draait er een nieuwe film in onze seksbioscoop. Kom langs aan de marktstraat 23 in Hengelo tot 22:00 dagelijks.

Druk bezocht

Onze sexbios wordt erg druk bezocht, dit maakt dat je nooit alleen naar een filmpje zit te kijken. Ook zijn de bezoekers van deze bios erg actief.