Het unieke aan onze erotische shop is dat wij beschikken over een seksbioscoop waar men elkaar kan ontmoeten op vrijwillige basis. Het daten oftewel ontmoeten van mensen in Hengelo heeft een geheel vrije sfeer en kan leiden tot o.a spannend sekscontact. Onze bioscoop is voorzien van alle luxe en speelt er dagelijks een erotische film af. Voor stellen (hetero) en mannen (Hetero & gay/bi) bieden wij verschillende ruimtes met tevens een echte darkroom. Een dagje in onze bioscoop leidt tot iedere keer nieuwe ervaring.

Entree is eenmalig € 10 en is geldig voor 1 hele dag. In onze agenda ziet u de programmering voor de komende weken, en in ons gastenboek vindt u dagelijks vele nieuwe reacties van mensen die af willen spreken in onze dating bioscoop. Wij zijn gevestigd aan de marktstraat 23 in Hengelo, en zijn dagelijks tot 22:00 geopend. Onze bioscoop voor ontmoetingen is vrije inloop met inachtneming van entree.

Ontmoet mensen

Dating is spannend. Veel van onze bezoekers in onze erotische winkel zijn erg nieuwsgierig naar hoe het bezoeken van een ontmoetingsplek in onze bioscoop. Naast films kijken kunt u ook heerlijk (naakt) relaxen in 1 van de ruimtes daar waar erotische films afspelen. Bij entree is een drankje (Fris, koffie of thee) standaard bij de prijs inbegrepen. Als u vragen heeft aarzen dan niet om met ons in contact te komen.