Doxy vibrator

Doxy vibrator

De doxy vibrator is gemaakt in 4 verschillende kleuren. Door de + en de – knop is de doxy vibrator gemakkelijk te bedienen.  Het voordeel van deze wand massager is dat deze per stapje harder of zachter kan trillen.

Bestel nu je favoriete doxy met korting op Doxy

Kun jij niet of moeilijk tot een hoogtepunt komen, schaf dan nu de doxy aan en je zult zien dat dit beter gaat. Door de frequentie van de trillingen en de grote knop die deze trillingen vrij geeft is dit een perfecte vibrator om heerlijke uurtjes mee door te brengen.

Ook voor koppels

Ook mannen kunnen genieten van deze trillingen, bv. op de penis. Of gebruik de doxy om je partner een heerlijke massage te geven. Al met al is het een multi vibrator waar je niet snel op uitgekeken bent.

Voordelen

De voordelen ten opzichte van veel andere wand massagers zijn bv. het vaste snoer , hij is dan ook niet oplaadbaar. Een ander voorbeeld is de mogelijkheid om deze vibrator stapje voor stapje te bedienen. De meeste wand massagers kunnen vaak tot een max. en dan alleen nog maar uitgeschakeld worden. Deze kan met behulp van de + en het – knopje makkelijk een frequentie harder of eventueel zachter gezet worden.

Discreet

Natuurlijk geldt voor dit product ook dat hij discreet wordt verzonden. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag al genieten.

Wilt u deze vibrator toch eerst even bekijken, dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Bij ons kunt u in een ontspannen sfeer rustig alle producten bekijken en er staat altijd een kopje of thee voor u klaar. Tot ziens bij ons aan de Marktstraat 23 te Hengelo. Tel: 0748532532