Gay Treff Hengelo

Darkroom ero Hengelo

Donker is echt donker bij ons. Bezoek nu ons gastenboek.

Gay Treff Hengelo

Dicht bij het station in Hengelo bevindt zich de erotische cinema van Erotheek hengelo. Deze cinema heeft ook een darkroom waar je lekker alles op gevoel kunt doen. deze seksbioscoop is erg druk bezocht, je zit er dus nooit in je eentje. Op de begane grond worden Trans seksuele films gedraaid en beneden worden gay films gedraaid. Deze erotische cinema is ook zeer geliefd onder de bi-seksuele mannen.

Hoe werkt deze gay treff

Aan de balie koopt u een kaartje, dit is een dagkaart en zodoende de gehele dag geldig. Als u het gordijntje, wat de winkel met de cinema scheidt, door loopt vind u de lockers. Hier staat ook de koffie, thee en wat fris. onze lockers zijn gratis te gebruiken. Loop je dan verder dan vind je eerst de douche, gebruik hiervan zit ook bij de prijs in. Verderop vind je onze bi-hoek waar veelal bi en trans films worden gedraaid. Loop je door naar beneden dan vind je onze grote en kleine zaal en de darkroom. Hier is altijd erg veel actie.

Gay Treff gastenboek

Nieuwsgierig geworden? klik dan snel door naar ons gastenboek.  Hier zie je wie er allemaal gaan en wanneer. Ook kun je aan de activiteit op dit gastenboek zien dat deze sexbioscoop erg druk bezocht wordt