Seksbios overijssel

Het unieke aan onze erotheek is dat wij beschikken over een echte seksbioscoop. Dit zijn 3 aparte zalen voor zowel hetero als biseksueel / gay met dagelijks een voorstelling van verschillende erotische films. Onze seksbioscoop is dan ook bedoeld voor mensen die net wat meer willen en samen willen ontdekken met andere, ruimdenkende mensen. Het bezoeken van een seksbioscoop is bij ons ook zeer discreet. Dit bevind zich in het pand van Erotheek hengelo aan de marktstraat 23 in Hengelo (voldoende parkeergelegenheden). De entree die wij rekenen voor onbeperkt toegang bedraagt € 11,50 en bevat o.a gratis  koffie en / of thee.

Seksbioscoop bezoeken

Te zien op ons gastenboek vind je dagelijks nieuwe reacties en oproepen van mensen en stellen die ons sexbioscoop willen bezoeken. Dit is handig om in de gaten te houden zodat je een beetje een idee kunt krijgen wie er zoal vandaag of morgen de Seksbioscoop in twente zullen bezoeken. Wij beschikken over lockers waar men hun waardevolle spullen (en kleding) achter kan laten om zo te genieten van onze cinema met erotische films. Als je voor het eerst onze bioscoop op gebied van erotiek komt bekijken vraag dan voor een korte begeleiding. Ons personeel staat dagelijks klaar voor alle vragen.

Echte seks

Bij bezoek van onze sexbios kan er echte seks plaatsvinden. Er liggen dan ook voldoende condooms, glijmiddel, tissues en handdoeken binnen handbereik. Ook beschikken wij over echte darkrooms (helemaal donker) zodat je niet kunt zien met wie je voor je hebt. Spannend? Veel van onze bezoekers vinden van wel! Beide ruimtes voor zowel hetero als bi / gay zijn dagelijks beschikbaar en kan je direct genieten van vele erotische films naar keuze. Wil je niet met lege handen komen en speeltjes of spannende kleding proberen? Onze shop heeft voorraad van teminste 10.000 artikels die je rechtstreeks kunt kopen. Ook bieden wij een online shop op 123stout.nl.

Let wel dat bij bezoek van onze seksbios er geen sprake is van ‘gegarandeerde’ seks. Het is vrijblijvend, en ieder is voor zich om zelfstandig een keuze te kunnen maken met wie hij of zij seks beleven wil. Soms is toekijken ook gewoon mogelijk met 1 van de vele spannende stelletjes aanwezig. Bekijk hieronder de aankomende evenementen en openingstijden van onze seksbios in overijssel. Zijn jullie stel en zoeken jullie meer uitdaging ? Zie dan stellen gezocht.