Bezoek onze sexbioscoop

Op zoek naar een druk bezochte, schone sexbioscoop in de buurt van Enschede? Breng dan eens een bezoekje aan onze sexbioscoop aan de Marktstraat 23 in Hengelo. Vanuit Enschede zijn wij gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer. Vanaf het station is het zo,n 5 minuutjes lopen.

 

Kies voor een themadag

Wij hebben iedere week meerdere themadagen. Zo hebben wij iedere dinsdag een Naaktdag in onze sexbioscoop, deze dag is erg geliefd bij onze bezoekers. De laatste donderdag van de maand hebben wij een speciale Jongerendag. Tijdens deze dag mogen jongeren onder de 27 jaar gratis entree in de sexcinema. Verder wisselen we de themadagen een beetje af. De ene week bi/gaydag en de andere week een maskerade thema. In onze agenda lees je hier meer over.

 

Wij bieden veel voor weinig

Bij ons betaal je 10 euro voor een dagkaart. Deze kaart is de hele dag geldig, dit is handig als u uit Enschede komt. Je kunt dan tussendoor even wat gaan eten en daarna weer terug komen. Inbegrepen in die entree prijs zijn : Onbeperkt koffie, thee of wat fris. Een handdoek kost 1 euro. Gebruik van onze douche is gratis. Glijmiddel en condooms zijn bij ons ook gratis te gebruiken bij een bezoekje aan onze cinema.