Sexshop voor heel Nederland

Onze sexshop in Hengelo is inmiddels al bekend in heel Nederland. Zo zijn er klanten uit Lelystad die afgelopen weekend een paar leuke toys bij ons gekocht hebben. Ben jij ook op zoek naar een groot erotisch warenhuis, dan bent u bij ons goed.

Online sexshop

Naast onze winkel hebben wij ook een webshop Hier vind je een ruim aanbod in diverse categorieën. Zo kunt u vanuit heel Nederland een bestelling plaatsen en heeft u uw artikel de volgende dag al binnen.

Waarom onze sexhop

In onze sexshop staat de klant centraal. Zo krijg je op alle artikelen minimaal een jaar garantie. Geen gezeur gewoon netjes omruil garantie bij defect. In onze winkel vindt u alleen producten van de allerbeste kwaliteit. Alle producten zijn dan ook werkend te zien voordat je ze aankoopt. Laat je verrassen en kom eens langs in onze sexshop aan de Marktstraat 23 in Hengelo. telefoonnummer: 0748532532

Onze sexshop is altijd open

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 22:00 en op zondag van 13:00 tot 19:00.
Onze webshop is gewoon 24 uur per dag geopend.  Artikelen voor 23:00 uur besteld zijn al de volgende dag binnen.

Erotische cinema

Benieuwd naar onze erotische cinema, neem dan eens een kijkje in ons gastenboek.
Dit gastenboek wordt erg actief gebruikt door stelletjes en mannen om samen af te spreken in onze cinema. Lijkt jou dit ook wel wat kom dan snel eens een kijkje nemen in onze erotische cinema. hier kun je in een ongedwongen sfeer samen genieten van een filmpje en mocht je een leuk iemand gevonden hebben dan is er natuurlijk veel meer mogelijk in onze sexcinema.