Stellen gezocht

Erotheek in Hengelo is naast een winkel in fysieke producten ook een ontmoetingsplaats voor stellen en mannen die meer uit hun relatie op gebied van seks willen halen. Wij beschikken over verschillende zalen op gebied van erotiek waar dagelijks een erotische film afspeelt, en waar stellen en / of singles met elkaar vrij in contact kunnen komen. Dit kan zijn toekijken, of fysiek ruil van partner. Ook komen hier met regelmaat echte stellen langs op vaste dagen om te genieten van open en vrij contact met andere stellen en / of singles in onze discrete seksbioscoop. Entree is standaard € 10 en is de gehele dag geldig. Wij beschikken over lockers om waardevolle spullen in op te slaan en kunt u kiezen uit gratis fris, koffie of thee. Wij bieden een geheel relaxed en uitstekende discrete ambience.

Erotheek is te vinden aan de marktstraat 23 in Hengelo. Midden gelegen in het centrum met voldoende parkeerplek (achter) en rondom het gebouw. Entree is aan de achter of voorzijde van het pand. Onze openingstijden zijn te vinden op onze website.

Vrijblijvend & relaxed

Het voordeel voor stellen is dat bezoek en deelname vrijblijvend is en tot niets toe verplicht bent. Wij kunnen ons voorstellen dat de eerste keer als zeer voorzichtig zal worden beleefd. Het motto geldt dat niets moet en alles mag, en men duidelijk hun grenzen naar ook andere bezoekers kan aangeven. Onze videotheek bevat tevens een ruime collectie aan erotische artikelen en kan direct worden aangeschaft. Het is zelfs mogelijk deze te gebruiken in onze echte bioscoop of 1 van de vele darkrooms voor hetero en bisexuele stellen. Loop eens binnen of bekijk ons gastenboek met wanneer stellen aanwezig zullen zijn.

Op speciale dagen bieden wij plaats voor koppels die meer willen ontdekken. Zo komt men met elkaar in contact met ook andere stellen die opzoek zijn naar mogelijkheden zoals partnerruil, swingen of gewoon toekijken. In onze ruimtes zijn voldoende condooms, tissues, handdoeken en een douche beschikbaar die gratis gebruikt kunnen worden. Houdt ook onze website dagelijks in de gaten, hier vinden in o.a ons gastenboek vele nieuwe dingen plaats.

Bekijk ook onze erotische shop met 10.000 artikelen op voorraad en een verwijzing naar onze online webwinkel. Handig voor stelletjes die meer uit hun seksrelatie willen halen.