We Vibe Connect

We Vibe Connect

 

Voel je nu closer met je partner dan ooit. Deze We Vibe Connect is verstelbaar zodat hij aan te passen is aan eenieders unieke lichaamsvormen.
Het is de meest krachtige couples vibrator ooit en is super snel opgeladen. Nu ook nieuw is de 2 jaar garantie periode. Neem nu de controle over door onze exclusieve We Vibe Connect mogelijkheden.

Hoe het werkt

We vibe sync is speciaal gemaakt om te genieten met je partner.Hij is compact heeft een uitstekende pasvorm en met zijn speciale design kan hij de g-spot en de clitoris tegelijkertijd bespelen. Vrij van weekmakers en latex.

Sync mogelijkheden

Dubbele stimulatie
Intensieve gedeeld plezier voor beiden tijdens de sex met diepe, krachtige vibraties, die haar clitoris en haar g-spot tegelijk plezieren.

Afstandsbediening

De afstandsbediening kan zowel de vibraties als de intensiteit ervan bedienen. Beide partners kunnen de afstandsbediening bedienen. Deze werkt zelfs tot een afstand van 3 meter.

Smartphone app

Met de gratis We-Connect app kun je overal waar je maar wilt de we vibe controleren. Met de beat mode kun je de We Vibe zelfs op de beat van je music laten trillen.

Waterdicht

De We Vibe Connect is 100% waterdicht

Rechargeable

Usb rechargeable. Volledig opgeladen in 2 uur, 90 minuten spelen.

 

Shop hem hier